Just another WordPress.com site

Home (less)

YOUNG & LOST..

Als ‘JanmetdePet’ op zondagochtend met een kop koffie trillend en zwetend terugdenkt aan de enigszins banale avond ervoor, is er een groep onverlaten in de stad die waarschijnlijk dan pas schoorvoetend huiswaarts keren.

Het zijn de mensen die de party Metropool Amsterdam draaiende houden. Het kloppend hart dat door Jan argwanend wordt gadegeslagen; “Hoe doen ze dat toch? Nachten achtereen doorgaan.. Van club naar club om uiteindelijk in Vos z’n huis te belanden en de volgende nacht doodleuk weer Acte-de-Presence te geven op de vetste feestjes..?”

Wat Jan zich natuurlijk niet realiseert is dat deze jonge elite het Nachtleven zo’n beetje heeft verheven tot religie en dus met veel toewijding en liefde de beleving creëert in plaats van ze te volgen.

Deze club van toegewijde Nachtvlinders hebben vanaf 13 februari 2011 een nieuwe thuisbasis in Amsterdam, een clubhuis zogezegd.

Een kleine intieme spot in het episch centrum van Amsterdam waar iedereen welkom is, waar men elkaar kent en vriendelijk groet, waar beleving belangrijker is dan de vorm..

Zondag 13 februari opent de ‘Young & Lost’ Club haar deuren wagenwijd en doet dat wekelijks voor een ieder die zich geroepen voelt! Locatie is de recent verbouwde Bungalow 8 aan de Korte Leidse Dwarsstraat alwaar we iedere zondag van 23:00 – 04:00 zullen wachten op jullie komst!

With Love,

The Young & Lost

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s